Tjenester

 

 

Privat medial konsultasjon

En privat sitting tar en time, og vi holder til hjemme hos meg i Oslo, eller hjemme hos klienten.

Jeg kobler meg til en av dine kjente og kjære på "den andre siden", og beskriver denne personen for deg slik at du med letthet vet hvem vi har kontakt med. Når personen er gjenkjent, går vi videre med formidling av et budskap fra ham eller henne.

Jeg formidler ikke budskap med destruktivt innhold.

 

Medial demonstrasjon

En hyggelig aften der jeg blir invitert til å treffe en gruppe mennesker (minst 8) hjemme hos noen, eller i et foreningslokale. Her oppretter jeg en link med "den andre siden", og oppnår kontakt med noen av publikums kjente og kjære. Åndeverdnen viser meg hvem han eller hun tilhører. Jeg beskriver personen slik at du som publikum skal vite hvem som gir meg informasjon. Dersom kontakten blir gjenkjent, vil jeg framføre en beskjed til rette motttaker. Demonstrasjonen som varer 1 time, er alltid veldig spennende, og på den tiden rekker jeg å oppnå kontakt med flere.

 

Norsk Spiritualist Forening NSF har åndelige mediumkvelder hver 14. dag som avholdes på Bolteløkka skole, og det er gjerne 2-3 Medium som deltar.

 

Meditasjonsgrupper

I disse meditasjonsgruppene leder jeg deg som deltaker, slik at du oppnår å bli fullstendig avslappet i hele kroppen, samtidig som du foretar en reise i ditt indre. Som leder er jeg opptatt av at du kan føle deg helt trygg og harmonisk.

 

I løpet av meditasjonen kan du få kontakt med dine personlige veiledere/hjelpere og også dine kjøre fra den andre siden.

 

 

 

©2010 - Anne Fehn